Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De Geldwijzer: besparingstips en regelingen

Kinderen krijgen en opvoeden draait om liefde. Maar kinderen krijgen kost ook veel geld. Misschien heb jij moeite om rond te komen. Of ken je iemand die daar moeite mee heeft. Dan ben je niet alleen. Gelukkig zijn er veel handige besparingstips en regelingen voor ouders met kinderen.

Naar de Geldwijzer
Geldwijzer
Online cursussen voor (aanstaande) ouders

Online cursussen voor (aanstaande) ouders

Loes verzorgt naast bijeenkomsten voor (aanstaande) ouders ook online cursussen. Deze kan je op een eigen moment en in je eigen tempo volgen. Kies uit de cursussen Kijk wat je baby zegt, OudersInc. en Positief Opvoeden

Kijk wat je baby zegt en OudersInc. kan je al tijdens je zwangerschap volgen. Zo ben je helemaal voorbereid op je baby!

Bekijk de online cursussen

Vapet jouw puber?

Veel pubers weten héél goed dat vapen verslavend en ongezond is. Toch zijn sommige kinderen nieuwsgierig. Hoe kun je als ouder proberen te voorkomen dat je puber gaat vapen?

Bekijk de tips
Vapet jouw puber?

Meertalig opvoeden, hoe doe je dat?

Meertalig opvoeden, hoe doe je dat?

Je wilt je kind meertalig opvoeden. Bijvoorbeeld in het Nederlands en in je moedertaal. Hoe doe je dat als je allebei al goed Nederlands spreekt? Of als maar één van jullie Nederlands spreekt? Of zelfs geen van beide?

De Loes wegwijzer voor meertalig opvoeden bevat tips en informatie voor ouders en professionals. 

Scheiden? Of blijf je bij elkaar?

Scheiden? Of blijf je bij elkaar?

Gaan jullie scheiden? Dan komt er vast veel op je af. Zijn er kinderen bij betrokken? Een scheiding zal veel indruk maken op je kind(eren).

Loes heeft informatie voor je verzameld over waar je in Twente terecht kunt met vragen over scheiden, begeleiding of hulp voor jou of je kinderen.

Opvoedadvies van Loes: stel je vraag!

Dat kan hier, wanneer het jou uitkomt. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!..

Loes beantwoordt vragen van ouders/opvoeders uit Twente

Woon je niet in Twente?

Kijk dan op www.opvoeden.nl voor een CJG bij jou in de buurt.

Stel je vraag
Terug naar boven