Blog

 

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Stel je vraag
16jul
Doorgedraaid

Met de vakantie in zicht, lijkt het wel alsof iedereen begint te hollen. Hoe je 'zen' blijft? MamaTien schrijft erover in deze blog!

Lees meer
26jun
Zwitserse avonturen

Wat te doen in de zomervakantie? Lees de blog van MamaTien en ontdek leuke en creatieve activiteiten voor in de zomervakantie.

Lees meer
14jun
MamaTien: Overgangsperikelen

Je kind loslaten, dat doe je niet ineens. De overgang naar de brugklas is wel een grote sprong. Hoe gaat MamaTien daar mee om?

Lees meer
3mei
Beeldschermverslaafd

Een nieuwe blog van MamaTien. "Ideaal hoor, die beeldschermpjes. In de keuken zitten de kinderen op een rij, allemaal in hun eigen game."

Lees meer
1apr
Mijn eigen mindfulnessgoeroe

Het is maandagochtend. Ik moet zo werken. Ik ben gestresst. De spanning bezorgt me buikpijn. Daar gaan we weer hoor, de nieuwe werkweek begint. Maar ik ben er nog niet aan toe. Het weekend duurde veel te kort. Nee, deze moeder bruist niet van energie vandaag.

Lees meer
18mrt
Lentekriebels en ander ongemak

Over een paar maanden verruilt mijn oudste dochter haar knusse, gezellige basisschool voor het voortgezet onderwijs. IJverig maakt ze toetsen, zodat de school kan bepalen welk schooltype het best bij haar past. .

Lees meer
6mrt
Help ik ben een curlingmoeder

In de eerste aflevering van De Luizenmoeder ging het dit jaar over curlingouders. Nu weet ik helemaal niets van curling, behalve dat het iets met bezempjes is. Ik heb me laten vertellen dat curlingouders ook ‘iets doen met bezems’. Zij willen alle nare dingen in het leven van hun kind wegvegen, zodat het kind zo min mogelijk weerstand ervaart bij het opgroeien.

Lees meer
22feb
Tablet of trampo

Een paar jaar geleden stond ik op het punt om een prachtig poppenhuis te kopen. Ik was samen met een vriendin aan het shoppen en we keken onze ogen uit. Al die verschillende kamers en meubeltjes, alles tot in detail uitgewerkt… Prachtig!

Lees meer
11feb
Het neefje van MamaTien

Mees is mijn kleine neefje. De jongste in een gezin waar ook al een paar oudere broertjes zijn. Mees is één jaar oud en razend populair! Of hij nou in de kinderstoel zit, op schoot, in de wandelwagen, altijd komen mensen op hem af.

Lees meer
4feb
Om het warm van te krijgen

Hoe ga je om met brandveiligheid? Wist je dat je slaapkamerdeuren gesloten moet houden? Loes blogt erover en geeft ouders praktische voorbeelden en tips!

Lees meer

Over Loes

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Ik werk voor dertien Twentse gemeenten.

Meer lezen

Blog

Met de vakantie in zicht, lijkt het wel alsof iedereen begint te hollen. Hoe je 'zen' blijft? MamaTien schrijft erover in deze blog!

Meer lezen
Terug naar boven