Stel je vraag!

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Stel je vraag

Opvoedadvies

Loes geeft persoonlijk opvoedadvies. Opvoeden gaat helaas niet vanzelf. Hoe goed je het ook bedoelt, soms gaat het niet zoals je graag zou willen. Je peuter is erg gemeen tegen andere kinderen. Je ziet dat je dochter slecht in haar vel zit, maar ze wil er niets over kwijt. Of je kinderen luisteren gewoon niet naar wat je zegt. Het kan zijn dat je niet duidelijk genoeg bent of dat je kind gewoon z’n dag niet heeft. Maar misschien is het wel terecht, omdat je bijvoorbeeld te veeleisend bent. Op sommige momenten zou je graag wat opvoedadvies willen.

Opvoedadvies van Loes

Loes is het gezicht van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Je kunt bij haar terecht voor opvoedadvies. Het centrum is speciaal opgericht als steun in de rug voor ouders, verzorgers én kinderen. De medewerkers van het centrum weten uit ervaring dat er meestal een goede en eenvoudige oplossing is voor je problemen.

Op deze website geeft Loes opvoedadvies. Je kunt ook persoonlijk advies vragen via het telefoonnummer of langskomen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in jouw gemeente. 

Loes helpt je graag!

Over Loes

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Ik werk voor veertien Twentse gemeenten.

Meer lezen

Terug naar boven