Uitgelicht

 

Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag
13nov
Vapen, wat moet je als ouder weten?

Vapen, ofwel ‘dampen’ wordt onder jongeren steeds populairder. Doordat de vapes er cool uitzien en er vapes met verschillende smaakjes zijn, zijn ze aantrekkelijk voor steeds jongere kinderen. Hoe kun je als ouder proberen te voorkomen dat je puber gaat vapen?

Lees meer
6nov
Hoe houd je de feestdagen gezellig?

Nog even en dan is het weer Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw! Een hele spannende periode voor kinderen en hun ouders. Wat kun jij doen om het gezellig te houden voor je kind en voor jezelf?

Lees meer
28sep
Gossip Girl

Je hebt er misschien wel over gelezen, de landelijke hype op social media ‘Gossip Girl’. Wat kan je als ouder doen?

Lees meer
25sep
Pest jouw kind? Of wordt jouw kind gepest? Zo herken je het!

Pesten komt veel voor onder kinderen in de basisschoolleeftijd. Ongeveer één op de vijf kinderen wordt minstens een keer per week gepest. Je kind kan gepest worden op school, bij de sportvereniging of zelfs online.

Lees meer
14aug
Is jouw kind ook zo druk met TikTok?

TikTok, ken je dat? Je kind vast en zeker wel! Deze app is namelijk razend populair onder kinderen en tieners. Ze kunnen er video’s mee maken en delen.

Lees meer
13jul
Tips vakantieactiviteiten

De zomervakantie geeft kinderen veel vrijheid. Spelen met vriendjes, maar vooral, leuke dingen doen met hun ouders is veruit favoriet bij kinderen. Vraag je kind(eren) eens welke leuke dingen jullie samen zouden kunnen doen in de vakantie. En laat je verassen. Toch kan de verveling bij kinderen in de vakantie toeslaan. Wat kun je doen als je kind zich in de vakantie verveeld?

Lees meer
10jul
Loes vakantiepret

Loes is dol op letters! Help jij Loes om zoveel mogelijk woorden te maken met de letters uit het alfabet? Bedenk bij elke letter die je ziet een dier. Probeer het ook met andere onderwerpen, zoals: Landen of vakantiespullen. Download Loes' letterpret hier.

Lees meer
6jul
Zindelijkheidstraining? Doe het in de zomervakantie

Mama Elles gaf ons een goede tip. Begin in de zomervakantie met zindelijkheidstraining. Je hebt niet alleen meer tijd. Maar met deze tip kan je kind ook ontdekken waar plas of poep nou eigenlijk vandaan komt. Bekijk ook alle andere tips over zindelijk worden.

Lees meer
22jun
Beestjes, beestjes en nog meer beestjes in de zomer

De zomer is in aantocht, maar met al dat mooie weer komen ook de beestjes weer tevoorschijn. Wat kun je er tegen doen en hoe treed je op?

Lees meer
14jun
Examenfeest met of zonder alcohol?

Na een spannende dag kan hopelijk de vlag uit en is het diploma binnen! Je zoon of dochter is geslaagd voor het eindexamen. Na al het harde werken is voor veel jongeren een examenfeestje een fijne ontlading.

Lees meer

Uitgelicht

Blog

Zondag is vaak bij ons een rustdag. De laatste dag van het weekend voordat op maandag de drukte weer begint. We gaan op zondag vaak met het gezin op pad. Op zo’n dag rest dan altijd weer de vraag… “wat gaan we doen vandaag?”

Meer lezen
Terug naar boven