Stel je vraag!

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Stel je vraag

Opvoedondersteuning

Opvoeden gaat helaas niet vanzelf. Hoe goed je het ook bedoelt, soms loopt het niet zoals je graag zou willen. Je peuter is bijvoorbeeld agressief. Je ziet dat je dochter slecht in haar vel zit, maar ze wil er niets over kwijt. Of je kinderen nemen gewoon niets van je aan. Opvoedondersteuning kan dan welkom zijn.

Opvoedondersteuning van Loes

Voor opvoedondersteuning kun je terecht bij Loes. Zij is het gezicht van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het centrum is speciaal opgericht als steun in de rug bij het opvoeden van je kinderen. Uit ervaring weet Loes dat er meestal een goede en eenvoudige oplossing is voor je problemen. Is er echter meer aan de hand, dan kan zij ook zorgen voor persoonlijke opvoedondersteuning. Bovendien kent Loes alle instanties die voor jou van belang kunnen zijn.

Op deze website geeft Loes opvoedondersteuning. Wil je persoonlijk advies, dan kun je Loes bereiken via het telefoonnummer of langskomen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in jouw gemeente. 

Loes helpt je graag!

Over Loes

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Ik werk voor veertien Twentse gemeenten.

Meer lezen

Terug naar boven