Stel je vraag!

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Stel je vraag

Puberproblemen

Je vindt dat je puberkind met verkeerde vrienden omgaat. Hij of zij rookt en komt pas in de vroege ochtend thuis. Je merkt dat er gedronken is en misschien vermoed je drugsgebruik. Met puberproblemen krijgt iedere ouder vroeg of laat te maken. Je wilt er wel met ze over praten, maar zoon- of dochterlief weigert ook maar iets van je aan te nemen. Soms vraag je je af of het ooit nog goed zal komen.

Loes helpt je bij puberproblemen

Loes kan hulp bieden als je problemen hebt met je puber. Zij is het gezicht van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het centrum is speciaal opgericht als steun in de rug voor ouders, verzorgers én pubers. De medewerkers van het centrum weten uit ervaring dat er meestal een goede en eenvoudige oplossing is voor je problemen. Bovendien heeft Loes een directe ingang bij de instanties die voor jou van belang zijn.

Op deze website geeft Loes opvoedtips. Wil je graag persoonlijk advies, dan kun je Loes telefonisch bereiken via het telefoonnummer of langskomen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in jouw gemeente. 

Loes helpt je graag!

Over Loes

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Ik werk voor veertien Twentse gemeenten.

Meer lezen

Terug naar boven