Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Stel je vraag

Over Loes

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Ik werk voor het Centrum Jeugd en Gezin in veertien Twentse gemeenten. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Met deze informatie kun je zelf weer verder.

Op deze website vind je 24 uur per dag allerlei tips die je kunt gebruiken bij de opvoeding van je kind(eren). Naast tips vind je ook een blog van andere ouders, opvoedcursussen, interessante links en folders. Staat de informatie die jij zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het telefoonnummer of het contactformulier op deze website. Liever een persoonlijk gesprek? Bezoek dan vrijblijvend één van de Loes-inlooppunten.

Medewerkers
Loes werkt samen met deskundigen op het gebied van opvoeden. Deze zogeheten Loes-medewerkers beantwoorden je telefonische of online vragen en zijn aanwezig in de Loes-inlooppunten. Ze volgen een speciale opleiding: Triple P

Samenwerking Loes
Iedere gemeente heeft een centraal punt waar ouders/verzorgers terecht kunnen voor informatie en advies over opgroeien en opvoeden. Bijvoorbeeld het zorgloket of het CJG in jouw gemeente. Organisaties werken daar samen voor ouders/verzorgers op het gebied van opvoeden en opgroeien. Een belangrijke partner is de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van de GGD Twente. Vanuit de consultatiebureaus en het onderwijs volgt de JGZ de ontwikkeling van alle kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar en ondersteunt hierbij de ouders/verzorgers. Veel informatie op deze site is dan ook afkomstig vanuit de expertise van de JGZ.

 

Onze Loes-medewerkers

Loes werkt samen met deskundigen op het gebied van opvoeden.

Lees meer

Wekelijkse spreekuren

Bijna iedere Loes gemeente heeft een inloopspreekuur. Dit zijn momenten dat je zo even binnen kunt lopen zonder afspraak om je opvoedvraag te stellen!

Meer lezen
Terug naar boven