Online cursussen voor (aanstaande) ouders

Meld je via Loes aan voor gratis online cursussen. Volg de cursussen waar en wanneer je wilt, want je bent niet afhankelijk van de locatie waar je inlogt of het tijdstip en de snelheid waarop je de cursus volgt.

 

Kijk wat je baby zegt

Het eerste contact met je baby is ontzettend bijzonder. Door deze online cursus leer je wat je kunt zien en doen in het contact met je baby, nog voor je baby geboren wordt. Hierdoor zal jij je baby beter begrijpen en direct bouwen aan een sterke band samen. Als je baby zich begrepen en geborgen voelt, zal je baby rustiger zijn, minder huilen en beter slapen. Dit wil jij vast ook!

Meld je hier aan voor de cursus Kijk wat je baby zegt

 

OudersInc. voor ouderschap

Verwachten jullie je eerste kindje? Of zijn jullie de kersverse ouders van een baby? Jullie leven én relatie verandert. OudersInc. (voorheen PinkCloud) is een serieuze, maar ook grappige online cursus die ouders en aanstaande ouders helpt bij een goede start van jullie ouderschap. OudersInc., van partnerschap naar ouderschap. Lees ook de tips van Loes over ouderschap.

Meld je hier aan voor de cursus Oudersinc.

 

Positief Opvoeden

Opvoeden is leuk maar soms ook lastig. Wat doe je als je kind slecht luistert? Of vaak driftbuien heeft? Wil jij ook graag een goede band met je kind en beter om kunnen gaan met lastige opvoedsituaties? Dan is onze gratis online cursus Positief Opvoeden iets voor jou! Je zult merken dat de cursus al snel een positief resultaat heeft op je gezinsleven. Lees ook de top 10 tips voor positief opvoeden

Meld je hier aan voor de cursus Positief Opvoeden

 

Meer opvoedcursussen

Loes verzorgt nog veel meer cursussen voor ouders en aanstaande ouders. Wil je weten welke? Bekijk de agenda en ontdek de vele bijeenkomsten die iedere maand worden georganiseerd. Aan de inschrijving voor deze cursussen zijn vaak geen kosten verbonden.

Contact met Loes

Stel je vraag

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij de Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Terug naar boven