Kansrijke Start

Download verschillende communicatiemiddelen van de Kansrijke Start-campagnes (1e 1000 dagen). Posters, video's, social media templates, ervaringsverhalen en meer.

Ga naar de toolboxen

Toolbox voor professionals

Loes geeft betrouwbare tips en informatie over opgroeien en opvoeden. Dat dragen we graag samen uit. Op zoek naar communicatie uitingen van Loes?

Ga naar de toolbox

Boek je bijeenkomst

Peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen en andere instellingen die een koffieochtend, ouderavond e.d. willen organiseren voor hun ouders kunnen een bijeenkomst boeken. Boek hier je bijeenkomst!

Voor een aanbod op maat kunt je contact opnemen met info@loes.nl

Tips en downloads

Loes is aanvullend op het de bestaande hulpverlening en begeleiding van ouders/opvoeders in Twente. Jij als professional kunt de informatie van Loes gebruiken in de begeleiding van ouders.

bekijk alle downloads

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Loes locaties en spreekuren

Op deze pagina vind je de adressen van alle loesloketten en andere belangrijke instanties als het gaat om opgroeien en opvoeden

Loes locaties en spreekuren

Sparren met een orthopedagoog?

Ook professionals hebben soms behoefte om te sparren over specifieke opvoedzaken of de aanpak daarvan.

Heb je een vraag?
Bel 053-4876596 of mail naar orthopedagoog@loes.nl.  Je krijgt dan binnen twee werkdagen antwoord.

 

 

Wegwijzers voor de opvoeding

Opvoeden kan soms best lastig zijn, dat weet Loes als geen ander. Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Loes heeft, om (toekomstige) ouders op weg te helpen, voor drie specifieke onderwerpen wegwijzers ontwikkeld.

Bekijk alle Loes-wegwijzers

Terug naar boven