Stel je vraag!

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Stel je vraag

Opvoedtips

Ook al ben je nog zo ervaren als ouder, soms voel je jezelf onzeker en weet je niet hoe je een bepaalde situatie het beste kunt oplossen. Je krijgt dan misschien opvoedtips van vriendinnen en ouders, maar die spreken elkaar allemaal tegen. Het kan ook zijn dat je gewoon graag eens de mening van een buitenstaander wilt horen.

Opvoedtips van Loes

Loes geeft opvoedtips. Zij is het gezicht van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Het centrum is speciaal opgericht als steun in de rug voor ouders, verzorgers en kinderen. De medewerkers van het centrum weten uit ervaring dat er meestal een goede en eenvoudige oplossing is voor je problemen.

Op deze website geeft Loes opvoedtips over heel veel onderwerpen. Kijk gerust eens rond. Daarnaast kun je Loes telefonisch bereiken via het telefoonnummer of langskomen bij het Centrum voor Jeugd en Gezin in jouw gemeente. 

Loes helpt je graag!

Over Loes

Leuk om kennis met je te maken! Ik ben Loes. Je kunt bij mij terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien. Ik werk voor veertien Twentse gemeenten.

Meer lezen

Terug naar boven