Assertiviteitstraining voor Jong volwassenen

Assertiviteitstraining voor jong volwassenen.
Je krijgt een complimentje van iemand en je bloost. Je weet geen raad met zo'n opmerking. Je wordt snel boos als iemand kritiek op je heeft en je zegt of doet dan de verkeerde dingen.


Wat kun je met de training bereiken?
We geven middels de training de eerste aanzet om op een goede manier voor jezelf op te komen. Je leert beter te zeggen wat je wilt. Waardoor je op den duur ook eerder dingen durft te zeggen waar je last van hebt. Je voelt je meer waard en daardoor soms ook minder eenzaam. Je wordt zekerder van jezelf en je kunt je contacten verbeteren.

Inhoud van de training
De volgende onderwerpen worden in de training besproken en geoefend:
· Kennismaking
· Persoonlijke reacties geven en krijgen
· Voor jezelf opkomen
· Leren denken op een manier die je helpt je doel te bereiken
· Gesprek beginnen en stoppen
· Compliment geven en krijgen
· Nee zeggen
· Leren omgaan met kritiek
· Reageren op kritiek
· Leren omgaan met conflicten

Wat er tijdens de training wordt besproken is uiteraard vertrouwelijk.

Praktische gegevens
De training wordt op vrijdag middag aangeboden. Er worden 12 bijeenkomsten gehouden. Er zal met iedereen die zich aanmeldt een gesprek plaatsvinden om een goede samenstelling van de groep te waarborgen.

Aanmelding
Voor informatie of telefonische aanmelding kun je contact opnemen met Maatschappelijk Werk Noord west Twente; via hun algemene telefoonnummer 0546-546300. Zie tevens de website van Avedan.

Webinars on demand

Loes biedt webinars van Tischa Neve aan. Zij is kinderpsycholoog, opvoedkundige en auteur. Deze gratis webinars kan je op elk gewenst moment volgen. Bekijk het hier.

 

Terug naar boven