Informatie over zwangerschap, bevalling en kraamtijd?

Zijn jullie zwanger? Van harte! Een bijzondere tijd breekt aan. Zeker als je voor het eerst zwanger bent komt er veel op je af. Je krijgt veel informatie en reclame. Maar welke informatie is nu juist? Waar kun je terecht met je vragen, twijfels en gezondheidsklachten?

Goed voorbereid zijn geeft rust en een zeker gevoel. Er zijn in Twente verschillende gratis bijeenkomsten, webinars en online cursussen. Allemaal over zwangerschap, de bevalling en de periode daarna voor jou en je partner. Je krijgt hier alle informatie die je nodig hebt. Je ontmoet ook andere zwangeren, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen. Je bent van harte welkom!!

Wat kost het?

De bijeenkomsten, webinars en cursussen zijn gratis.

Aanmelden

Meer weten over de verschillende bijeenkomsten, webinars of cursussen? Ga naar de agenda of naar de online cursussen op deze site. Daar vindt je meer informatie en kun je je aanmelden.

Wie verzorgen de bijeenkomsten?

Natuurlijk wil je erop kunnen vertrouwen dat je goede en betrouwbare informatie krijgt. De bijeenkomsten worden uitgevoerd in samenwerking met de verloskundigen uit Twente, de kraamzorginstellingen en de Jeugdgezondheid Twente.

(26 67 beoordelingen)
Terug naar boven