Wegwijzers

Opvoeden kan soms best lastig zijn, dat weet Loes als geen ander. Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Loes heeft, om jou op weg te helpen, voor drie specifieke onderwerpen wegwijzers ontwikkeld: 

Scheiden

Gaan jullie scheiden? Dan komt er vast veel op je af. Zijn er kinderen bij betrokken? Loes heeft informatie voor je verzameld over waar je in Twente terecht kunt met vragen over scheiden, begeleiding of hulp voor jou of je kinderen. De wegwijzer vind je op:

Meertalig Opvoeden

Je wilt je kind meertalig opvoeden. Bijvoorbeeld in het Nederlands en in je moedertaal. Hoe doe je dat als je allebei al goed Nederlands spreekt? Of als maar één van jullie Nederlands spreekt? Of zelfs geen van beide? De Loes wegwijzer voor meertalig opvoeden bevat tips en informatie voor ouders en professionals. Kies hieronder wat het beste bij jullie situatie past:

De Geldwijzer

Kinderen krijgen en opvoeden draait om liefde. Maar kinderen krijgen kost ook veel geld. Vanaf de zwangerschap, de luiers tot de diploma-uitreiking op de middelbare school en ook daarna. Misschien heb jij moeite om rond te komen. Of ken je iemand die daar moeite mee heeft. Dan ben je niet alleen. Ongeveer één op de tien gezinnen in Twente heeft moeite met rondkomen. Gelukkig zijn er veel handige besparingstips en regelingen voor ouders met kinderen. Je vind ze hieronder:

 


Terug naar boven