Toolbox - papa- en mamaliefde

‘Maak je zorgen bespreekbaar’, dat is het thema van de Papa- en mamaliefde-campagne van de Rijksoverheid. Voor deze campagne zijn verschillende communicatiemiddelen ontwikkeld: denk aan posters, video’s, ervaringsverhalen en social media templates. Je vindt ze in deze online toolbox.

Deze middelen zijn bedoeld voor lokale coalities Kansrijke Start en professionals binnen en buiten de zorg om ervoor te zorgen dat de drempel voor het bespreken van de zorgen van (aanstaande) ouders in kwetsbare situaties verlaagd wordt. Hoe jouw organisatie deze middelen kan toepassen, vind je in de beslisboom

Is je organisatie deelnemer van een lokale coalitie? Dan kun je met deze animatie andere partijen vertellen waarom een kansrijke start belangrijk is en wat een lokale coalitie doet. En gemeenten of professionals waar nog geen lokale coalitie is, kunnen elkaar met deze animatiefilm motiveren om aan de slag te gaan.

Oud staatssecretaris Paul Blokhuis vertelt in het eerste deel van ‘Aan tafel met – in gesprek over Kansrijke Start’ over zijn betrokkenheid, de voortgang en borging van Kansrijke Start en over de campagne. Ook deze video is vooral bedoeld voor professionals. Download hem hier en wees vrij om te delen met ketenpartners.

Posters en flyers

Bestellen

Bestelproces

Bestellen doe je door een e-mail te sturen naar info@loes.nl. Houd rekening met het volgende:

  1. Geef aan welke poster je wil ontvangen en hoeveel;

  2. Vermeld naar welk adres wij dit mogen sturen;

  3. Geef ook aan wie contactpersoon is.