Puber in huis? Kom naar een thema van Loes!

Loes organiseert gratis opvoedcursussen en thema bijeenkomsten voor ouders, opa en oma’s, vrijwilligers bij (sport)verenigingen, oppas en andere opvoeders in 13 gemeenten in Twente.

Kom naar een thema bijeenkomst van Loes!

Iedereen vindt opvoeden wel eens lastig. Bij de bijeenkomsten van Loes krijg je informatie en tips over bijvoorbeeld omgaan met pubergedrag, ontwikkeling en meer! Dat helpt je weer op weg.

Ervaringen uitwisselen met andere ouders

Je ontmoet andere ouders. Je deelt je ervaringen met andere ouders en wisselt tips met elkaar uit. Je gaat met nieuwe ideeën weer naar huis.

Wat hebben we jou te bieden?

Zit er iets voor jou bij? Kijk op Agenda voor het actuele aanbod in jouw gemeente.  Aanmelden is gratis. 

- Opvoeden en multimedia


Wat betekenen de social media voor jouw puber? Hoe zorg je ervoor dat je kind hier verantwoord mee omgaat? In deze bijeenkomst vertellen we je er alles over.

- Cursus Positief Opvoeden Tieners

Heb jij een tiener thuis? Ben je op zoek naar tips die het opvoeden wat makkelijker maken? Hoor hoe andere ouders dat aanpakken. We bespreken typisch pubergedrag en hoe je leert hiermee  om te gaan.

- Cursus Positief over Pubers

De cursus Positief over Pubers is bedoelt voor ouders van kinderen in de leeftijd tussen 11 en 17 jaar. Het is een praktische, interactieve cursus, waarin veel ruimte is om met andere ouders te praten en ervaringen uit te wisselen. Het motto is dat we leren van elkaar.

- Puberbrein

Wat verandert er in het brein van je puber? Welke invloed heeft dit op zijn/haar gedrag? Kom naar de bijeenkomst voor de nieuwste inzichten op dit gebied.

 

 

(2214 6414 beoordelingen)
Terug naar boven