Wat doet de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN)?

De VBN geeft op de wetenschap gebaseerde informatie over borstvoeding aan (aanstaande) ouders en andere belangstellenden. Bij de VBN werken  vrijwilligers die zelf ervaring hebben met borstvoeding. Zij worden intern opgeleid en bijgeschoold om moeders te kunnen ondersteunen met praktische informatie over het geven van borstvoeding.De VBN wordt ondersteund door een Medisch Adviescollege.

Bijeenkomsten

In veel plaatsen in het land worden voor zwangeren en moeders die borstvoeding geven informatiebijeenkomsten georganiseerd door VBN-contactpersonen.Tijdens deze bijeenkomsten wordt praktische informatie gegeven en kunnen ervaringen worden uitgewisseld. Kijk voor informatie over bijeenkomsten in Twente op deze website in de agenda .

Informatie en vragen

Vragen over borstvoeding kun je ook telefonisch stellen. Via de website van VBN kun je namen en telefoonnummers van contactpersonen vinden. Ook via de informatietelefoon (0343) 576626 worden namen van contactpersonen doorgegeven, die je vervolgens kunt bellen. Kijk voor meer informatie over VBN of voor het bestellen van één van de 14 brochures over borstvoeding op www.borstvoedingnatuurlijk.nl.
 

(1579 4651 beoordelingen)
Terug naar boven