Tips en downloads Loes voor professionals

Loes heeft de taak om informatie en advies over alledaagse situaties bij het opvoeden en opgroeien bekend en toegankelijk te maken voor ouders/opvoeders in Twente. Met het doel opvoedvragen te beantwoorden en opvoedproblemen te voorkomen. 

Loes in de Zorg voor jeugd
Loes is aanvullend op de bestaande hulpverlening en begeleiding van ouders/opvoeders in Twente. Jij als professional kunt de informatie van Loes gebruiken in de begeleiding van ouders.

Zelf een thema bijeenkomst over opvoeden organiseren?
Loes zorgt voor een actueel overzicht van opvoedcursussen, lezingen, themabijeenkomsten voor ouders, bij hen in de buurt. Bekijk de agenda en informeer ouders over het aanbod. Wil je als professional zelf een bijeenkomst aanvragen? Dat kan via: Boek je bijeenkomst | Loes.nl

Lees hier ook meer over het nieuwe Loes spel

Vraag aan Loes? 
Op zoek naar opvoedondersteuning in een gemeente? Wil je samenwerken met Loes? Neem dan contact op met de Loes-medewerkers in jouw gemeente of mail je vraag naar info@loes.nl.

Downloads

Nieuwsbrieven voor ouders van de GGD Twente Jeugdgezondheid, behorende bij de contactmoment voor verschillende leeftijden: nieuwsbrieven Jeugd, 'Handig om te weten als je kind .... jaar is'.

Scheiding en omgang

Informatie en tips voor ouders en professionals:

Meertalig opvoeden

Terug naar boven