logo-loes

Het sneeuwt

“Kijk mama, het sneeuwt!” Wat verward kijk ik naar buiten. Ok, het regent hard, maar sneeuw? Ik zie het niet. “Kom eens kijken mama, het sneeuwt echt hoor!” Ik zet de stofzuiger toch maar even uit en loop richting woonkamer. 

Dit is leuk!

Twee ondeugende koppies kijken mij aan. Tadaaa...! De hele woonkamer is inderdaad wit. Zo'n vijf of zes wc rollen zijn helemaal afgerold en het papier ligt door de hele woonkamer. Len pakt een grote stapel papier en gooit het in de lucht. “Het sneeuwt!!” Heel even wil ik zeggen dat wc papier bedoeld is om je billen mee af te vegen en dat het best duur is. Maar voordat ik mijn mond open kan doen, wordt ik bedolven onder de witte snippers! Eerlijk, dit is leuk!!!! 

Leukste verjaardagscadeau 

We zijn er de hele middag zoet mee! Na de sneeuwbuien wordt Jim vakkundig ingepakt als een echte mummie en is het een hilarisch gezicht als hij rond gaat lopen en de hele tijd roept: "waar is Jimmy nou?". Ook de papieren snelweg is een hit! Overal worden slierten wc-papier aan elkaar neergelegd. Over de bank, de tafel, de keukenstoelen. Wij zijn de auto's en hebben een ingewikkelde route af te leggen. Het leukste verjaardagscadeau voor Len is in ieder geval al bedacht! Een familieverpakking wc-papier!

 

 

Bron: Mama Emilia Blog - Het sneeuwt