Online opvoedcursussen

Meld je via Loes aan voor gratis online opvoedcursussen. Volg de opvoedcursussen waar en wanneer je wilt wanneer, want je bent niet afhankelijk van de locatie van waar je inlogt of het tijdstip en de snelheid waarop je de opvoedcursus volgt.

OudersInc. voor ouderschap

Verwachten jullie je eerste kindje? Of zijn jullie de kersverse ouders van een baby? Jullie leven én relatie verandert. OudersInc. (voorheen PinkCloud) is een serieuze, maar ook grappige online cursus die ouders en aanstaande ouders helpt bij een goede start van jullie ouderschap. OudersInc., van partnerschap naar ouderschap. Lees ook de tips van Loes over ouderschap.

Meld je hier aan voor Oudersinc.

 

Positief Opvoeden

De cursus Positief Opvoeden is er ook online. De cursus is leuk en gebruiksvriendelijk. De opvoedtips zijn vooral geschikt voor ouders van peuters, kleuters en basisschoolkinderen. Lees ook de top 10 tips voor positief opvoeden

Meld je hier aan voor de cursus Positief Opvoeden

 

Meer opvoedcursussen

Loes verzorgt samen met Zwanger in Twente nog veel meer cursussen voor ouders en aanstaande ouders. Wil je weten welke? Bekijk de agenda en ontdek de vele bijeenkomsten die iedere maand worden georganiseerd. Aan de inschrijving voor deze cursussen zijn vaak geen kosten verbonden.

Contact met Loes

Stel je vraag

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij de Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Terug naar boven