Wedstrijd: creatief in coronatijd

Gepubliceerd: 23 maart 2021

Hoe beleef jij de coronatijd? Zeg het, zing het, teken het! Wij dagen je uit om op een creatieve manier jouw ervaring met ons te delen. Doe mee en maak kans op een superleuke prijs!

Wat kan ik maken?

Als je goed bent met woorden, kun je een kort verhaal schrijven, een gedicht, een rap of een lied. Of je gaat lekker aan de slag met potloden, stiften en verf. Wie weet verras je ons met je tekening, schilderij, strip of cartoon. Of maak jij een vette foto of video? Het mooie van creatief bezig zijn is dat alles mag. Het enige waar je even rekening mee moet houden: je kunstwerk moet door de digitale brievenbus passen.

Waar & wanneer inleveren?

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 30 april. Daarna sluit de wedstrijd. Je mag je creatie mailen naar: info@loes.nl. Vermeld duidelijk je naam, je telefoonnummer (of die van papa of mama) en je leeftijdscategorie (A, B of C).

Wat kun je winnen?

Er zijn drie prijzen te winnen, voor elke leeftijdscategorie één:

  • A. Baby-kleuters (0-4 jaar)
  • B. Basisschoolkinderen (4-12 jaar)
  • C. Leerlingen voortgezet onderwijs (12-18 jaar)

Een deskundige jury kiest de drie meest aansprekende kunstwerken uit. Wat je kunt winnen? Dat blijft nog even een verrassing. Eén ding kunnen we al wel verklappen… De prijs is iets waar je met je hele gezin van kunt genieten! Klinkt goed toch?

Blog

"Vandaag is het mijn geluksdag", begint MamaTien haar blog. Al gauw merkt ze dat de balans in deze dag anders is dan verwacht. Ze houdt zich in om niet iets te roepen als: “Kunnen jullie nu gewoon even weggaan?!” Vind je het vinden van balans en het geven van oprechte aandacht moeilijk? MamaTien vertelt erover in deze blog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven