Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen

Gepubliceerd: 19 februari 2018

In de week van 12 maart besteedt Loes in Enschede speciale aandacht aan het thema voorlezen.
Voorlezen is leuk en gezellig. Door voorlezen leert een kind steeds meer woorden kennen en begrijpen. 
 

Kijk- en voorleesboek

Speciaal voor deze themaweek heeft Loes een kijk- en voorleesboekje ontwikkeld voor kinderen tot een jaar of vier: Boris en Bella gaan naar buiten. Met dit boekje kunnen ouders samen met hun kind kijken, lezen en bewegen. De hoofdfiguren Boris en Bella nemen de kinderen mee naar buiten en laten zien wat er allemaal te zien en te beleven is. In het boekje staan verschillende tips om het voorlezen nog leuker te maken.
afbeelding boris en bella 

Winactie

In de themaweek geeft Loes vijf voorleesboekjes cadeau. Ouders die kans wilden maken op het boekje ‘Boris en Bella gaan naar buiten’ konden meedoen aan de actie op de facebook pagina LoesTwente.

Loes heeft inmiddels 5 likers een bericht gestuurd dat zij het boekje 'Boris en Bella gaan naar buiten' hebben gewonnen!. In maart ontvangen zij het boekje in hun brievenbus.

Download: kleurplaat Boris en Bella

 

Blog

"Vandaag is het mijn geluksdag", begint MamaTien haar blog. Al gauw merkt ze dat de balans in deze dag anders is dan verwacht. Ze houdt zich in om niet iets te roepen als: “Kunnen jullie nu gewoon even weggaan?!” Vind je het vinden van balans en het geven van oprechte aandacht moeilijk? MamaTien vertelt erover in deze blog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven