Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Studiefonds ROC van Twente voor studenten uit minima gezinnen

Gepubliceerd: 14 augustus 2017

Studiefonds ROC van Twente voor studenten uit minima gezinnen
 
Financiële redenen hoeven geen belemmering meer te zijn voor minderjarige studenten om een MBO opleiding te starten of voort te zetten, want het ministerie van OC&W heeft hiervoor extra geld beschikbaar gesteld.
Het ROC van Twente heeft al een studiefonds voor studenten van 18 jaar en ouder met ernstige financiële problemen. Echter door deze nieuwe regeling kan het studiefonds nu ook 16- en 17 jarige studenten uit minimagezinnen helpen!
Dat betekent dat deze studenten via dit fonds noodzakelijke leermiddelen kunnen aanschaffen zoals een laptop, boeken, licenties, kleding en materialen.  
Leermiddelen waarvoor een volledige vergoeding wordt gegeven komen in het bezit van het ROC van Twente zelf, waarna studenten deze leermiddelen weer op bruikleenbasis kunnen gebruiken gedurende hun opleiding.
 
Denk je als gezin hier gebruik van te kunnen maken?
Meld je bij de opleiding en vraag om een speciaal ( digitaal ) aanvraagformulier.
Wil je meer informatie mail dan naar studiefonds@rocvantwente.nl  of bel naar 074 8525225
 

 

Blog

Pepernoten, speculaas, marsepein en chocoladeletters. Vijf december. De aanloop ernaar toe is voor MamaTien elk jaar weer feestelijk. Benieuwd hoe MamaTien met alle volwassen het spelletje meespeelde en de sinterklaasperiode beleefde? Je leest het in haar Sinterklaas blog.

Meer lezen
Terug naar boven