Studiefonds ROC van Twente voor studenten uit minima gezinnen

Gepubliceerd: 14 augustus 2017

Studiefonds ROC van Twente voor studenten uit minima gezinnen
 
Financiële redenen hoeven geen belemmering meer te zijn voor minderjarige studenten om een MBO opleiding te starten of voort te zetten, want het ministerie van OC&W heeft hiervoor extra geld beschikbaar gesteld.
Het ROC van Twente heeft al een studiefonds voor studenten van 18 jaar en ouder met ernstige financiële problemen. Echter door deze nieuwe regeling kan het studiefonds nu ook 16- en 17 jarige studenten uit minimagezinnen helpen!
Dat betekent dat deze studenten via dit fonds noodzakelijke leermiddelen kunnen aanschaffen zoals een laptop, boeken, licenties, kleding en materialen.  
Leermiddelen waarvoor een volledige vergoeding wordt gegeven komen in het bezit van het ROC van Twente zelf, waarna studenten deze leermiddelen weer op bruikleenbasis kunnen gebruiken gedurende hun opleiding.
 
Denk je als gezin hier gebruik van te kunnen maken?
Meld je bij de opleiding en vraag om een speciaal ( digitaal ) aanvraagformulier.
Wil je meer informatie mail dan naar studiefonds@rocvantwente.nl  of bel naar 074 8525225
 

 

Blog

"Vandaag is het mijn geluksdag", begint MamaTien haar blog. Al gauw merkt ze dat de balans in deze dag anders is dan verwacht. Ze houdt zich in om niet iets te roepen als: “Kunnen jullie nu gewoon even weggaan?!” Vind je het vinden van balans en het geven van oprechte aandacht moeilijk? MamaTien vertelt erover in deze blog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven