Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Scheiden en de kinderen dan...?

Gepubliceerd: 20 mei 2014

Scheiden is vaak een hele heftige gebeurtenis voor het hele gezin. Al gaat alles in goed overleg, er komt veel op je gezin af. Emoties, onzekerheid, de toekomst anders invullen, de kinderen…

Kinderen zien hun ouders het liefst bij elkaar. Een scheiding zal dan ook veel indruk maken. Kinderen reageren allemaal verschillend wanneer hun ouders gaan scheiden. Gevoelens als angst, boosheid en onzekerheid komen veel voor. Het is dus belangrijk dat je als ouders weet hoe je je kind(eren) hierbij het beste kunt begeleiden.

Daarom deze week de Loes themaweek scheiden. Van 19 t/m 24 mei vind je op de Loes site, Loes Facebook en Twitter allerlei informatie en nieuwe tips over dit onderwerp. Er komt een wegwijzer, en in verschillende Loes Gemeenten zijn thematafels ingericht over dit onderwerp.

Dus praat mee, neem dus een kijkje bij onze nieuwe tips of kom langs bij één van de Loes loketten bij jou in de buurt om de thematafel Scheiden te bekijken.

Blog

Pepernoten, speculaas, marsepein en chocoladeletters. Vijf december. De aanloop ernaar toe is voor MamaTien elk jaar weer feestelijk. Benieuwd hoe MamaTien met alle volwassen het spelletje meespeelde en de sinterklaasperiode beleefde? Je leest het in haar Sinterklaas blog.

Meer lezen
Terug naar boven