Positief coachen in sport

Gepubliceerd: 3 oktober 2019

Deze bijeenkomst is geschikt voor coaches, en ouders van sport en ouders van sportende kinderen.

Positief coachen zorgt voor een positief sportklimaat. Er ligt een grote uitdaging voor coaches en trainers om een zich verder te ontwikkelen in positief coachen van je pupillen.  

Sport heeft twee gezichten: aan de ene kant positief en stimulerend, aan de andere kant soms onveilig, zoals discriminatie en pesten. Het effect van een positief of onveilig sportklimaat kan een grote impact hebben op het kind. Kortom, als coach heb je een leuke, maar soms ook ingewikkelde taak. In deze bijeenkomst komen beide kanten aan bod.

 

 

In de themabijeenkomst “Positief coachen” komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Het web van de coach
  • Vaardigheden voor coaches en trainers
  • Een veilig sportklimaat

Tijdens deze interactieve themabijeenkomst ga je met elkaar in gesprek over de vele aspecten die komen kijken bij de rol van coach of trainer. Ook kun je van andere coaches horen hoe zij het aanpakken.

 

Let op:

AANMELDEN KAN ALLEEN VIA www.wierden.nl/sport

 

Datum: 9 oktober 2019
Starttijd: 20:30
Eindtijd: 22:30

Locatie:

gemeente Wierden
Pouliestraat 3
7642 EB Wierden

Prijs: gratis

Blog

"Hij heeft altijd haast als het om vrienden, spelen en voetballen gaat. Want thuis, daar zit die vervelende moeder die altijd weer nieuwe klusjes voor hem verzint. Ik snap ook wel dat een jongen van 11 daar geen zin in heeft. Maar toch…" begint MamaTien. In deze blog vertelt ze over klusjes in huis.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven