Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Opvoeden in theater is hartstikke leuk

Gepubliceerd: 2 september 2015

Je herkent het vast wel: je hebt een belangrijke afspraak op je werk en wilt zeker niet te laat komen. Je zoontje moet zijn haren nog kammen en zijn veters nog strikken en wil zijn brood niet opeten. Kortom: stress!

Hoe zorg je er nu voor dat zo’n ochtend toch soepel loopt? Deze en andere opvoedsituaties worden nagespeeld in de theatervoorstelling voor ouders: ‘Voor je het weet zijn ze groOt’.

Opvoeden is soms best lastig
“Voor je het weet zijn ze groot” is een voorstelling voor ouders/opvoeders over opvoeding, gezond eten en bewegen. Herkenbare situaties tussen ouders en kinderen worden in het theater nagespeeld.

Met leuke ideeën en energie naar huis!
Het publiek kan tips geven die de acteurs direct naspelen. Zo hoor en zie je hoe andere ouders dat doen. En hoe je kind daarop reageert. Je gaat met leuke ideeën weer naar huis!

Ouders vinden het leuk
De reacties van ouders op eerdere voorstellingen zijn zeer positief:: “Hilarisch, het is of ik naar mijzelf zit te kijken”, “Het is grappig en vooral ook heel handig!” De voorstellingen zijn vooral leuk voor ouders, opa’s en oma’s van kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar.

Theater in Twente, toegang is gratis
Rond de Week van de opvoeding (5 t/m 11 oktober) worden er in Twente weer diverse voorstellingen gespeeld. Bijvoorbeeld in:

  • Vriezenveen Twenterand, 15 september
  • Denekamp, 5 oktober
  • Haaksbergen, 6 oktober
  • Hengelo, 6 oktober
  • Wierden, 6 oktober
  • Enter, 8 oktober
  • Oldenzaal, 18 november

Meld je aan
Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Klik op de links hierboven om je aan te melden..

Meer weten? Bekijk het filmpje

Blog

Er is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is onze… Nine! Hieperdepiep voor onze jongste dochter. Maar liefst 4 kaarsjes mocht ze uitblazen. Bij een verjaardag en jarig zijn hoort natuurlijk een feestje. En bij een feestje hoort…? Juist! Trakteren.

Meer lezen
Terug naar boven