Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Mammacafé Hengelo gaat weer open

Gepubliceerd: 19 augustus 2020

Maandenlang is het Mammacafé gesloten geweest i.v.m. de Coronamaatregelen. Een keer in de maand hielden we online themabijeenkomsten. Ons team van lactatiekundigen was wekelijks telefonisch bereikbaar voor onze gasten. Het was een mooie vervanging voor de wekelijkse bijeenkomsten. Maar nu ben je weer van harte welkom in de bibliotheek aan de Beursstraat in Hengelo. mammacafe
 
draagdoek mammacafeWe kijken er naar uit om vanaf 2 september weer wekelijks open te zijn! Iedere woensdagochtend van 10.00-11.30 kunnen zwangeren en ouders met een baby, dreumes en peuter elkaar ontmoeten. Het Mammacafé is de ontmoetingsplaats voor deze jonge ouders en er schuiven regelmatig interessante gastsprekers aan, die je op de hoogte houden van alles rondom zwangerschap, baby’s en jonge kinderen.
 
Op 2 september komt muziekdocent Maaike van Oyfo Kunstenschool bij ons in het Mammacafé. Zij gaat bewegend en zingend samen met de kinderen het mooie verhaal ‘Rupsje, eet maar flink’ maken. Haar prachtige harp zal daarbij centraal staan.
 
Daarnaast zal er wat informatie gegeven worden over wat Oyfo Kunstenschool te bieden heeft, want muziek en alle andere kunstvormen zijn erg goed voor de ontwikkeling voor je kind.
 
Verder zal onze eigen Tineke er die ochtend weer zijn om met de kinderen iets te knutselen.
 
Allemaal leuke dingen en… op deze feestelijke ochtend gaat niemand met lege handen weg!
Kom je ook?
 
  • Woensdag 2 september
  • Mammacafé Hengelo
  • Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34
  • Eerste etage op de kinderafdeling
  • Gratis
 

Blog

Jarenlang was ik gewend om de kinderen te brengen en te halen. Of het nou naar de sport, een klasgenootje of naar school was. Maar die tijden zijn veranderd. De tweeling is inmiddels ruim 9 jaar en ik moet zeggen dat het me allemaal veel te snel gaat.

Meer lezen
Terug naar boven