Mammacafé Hengelo gaat weer open

Gepubliceerd: 19 augustus 2020

Maandenlang is het Mammacafé gesloten geweest i.v.m. de Coronamaatregelen. Een keer in de maand hielden we online themabijeenkomsten. Ons team van lactatiekundigen was wekelijks telefonisch bereikbaar voor onze gasten. Het was een mooie vervanging voor de wekelijkse bijeenkomsten. Maar nu ben je weer van harte welkom in de bibliotheek aan de Beursstraat in Hengelo. mammacafe
 
draagdoek mammacafeWe kijken er naar uit om vanaf 2 september weer wekelijks open te zijn! Iedere woensdagochtend van 10.00-11.30 kunnen zwangeren en ouders met een baby, dreumes en peuter elkaar ontmoeten. Het Mammacafé is de ontmoetingsplaats voor deze jonge ouders en er schuiven regelmatig interessante gastsprekers aan, die je op de hoogte houden van alles rondom zwangerschap, baby’s en jonge kinderen.
 
Op 2 september komt muziekdocent Maaike van Oyfo Kunstenschool bij ons in het Mammacafé. Zij gaat bewegend en zingend samen met de kinderen het mooie verhaal ‘Rupsje, eet maar flink’ maken. Haar prachtige harp zal daarbij centraal staan.
 
Daarnaast zal er wat informatie gegeven worden over wat Oyfo Kunstenschool te bieden heeft, want muziek en alle andere kunstvormen zijn erg goed voor de ontwikkeling voor je kind.
 
Verder zal onze eigen Tineke er die ochtend weer zijn om met de kinderen iets te knutselen.
 
Allemaal leuke dingen en… op deze feestelijke ochtend gaat niemand met lege handen weg!
Kom je ook?
 
  • Woensdag 2 september
  • Mammacafé Hengelo
  • Bibliotheek Hengelo, Beursstraat 34
  • Eerste etage op de kinderafdeling
  • Gratis
 

Blog

De eerste keer dat onze tweeling ging logeren waren ze 8 maanden. Zij sliepen toen bij opa en oma. Dit ging hartstikke goed. En hoewel het natuurlijk gek voelde voor de eerste keer, wist ik dat ze op dat adres goed verzorgd zouden worden. Opa en oma pasten immers elke week op.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven