Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Luisterlijn Hengelo

Gepubliceerd: 8 april 2020

Voorlopig zitten we thuis. Allemaal. Voor ouders met kinderen gaan dit pittige weken worden. Ineens ben je juf, entertainer, heb je je huishoudelijke taken en misschien wil je werkgever ook nog wat van je. Hoe organiseer je dit en hoe houd je het zelf vol?

In Hengelo slaan de organisaties die zich bezig houden met opvoeden en opvoedondersteuning de handen ineen. “Opvoedvragen, gezondheidsvragen en een luisterend oor, ouders kunnen het nu goed gebruiken”, aldus Silvia Zander van Humanitas Twente Gezinsondersteuning en het team van LOES in Hengelo.

Zit je er als ouder even doorheen en wil je even sparren met een andere ouder over hoe het nu thuis gaat, dan zijn de vrijwilligers van Gezinsondersteuning een luisterend oor voor je; overdag of juist ’s avonds als de kinderen slapen. Wil je naast een luisterend oor ook tips en advies?  Bel dan met LOES in Hengelo. Ook op de verschillende websites en FB delen ouders volop tips met elkaar.  Blijf er niet mee lopen,  je bent niet de enige die dit lastig vind. Humanitas Twente gezins- en Loes opvoedondersteuning staan elke dag voor ouders klaar.

 

Voor meer informatie over wie je in Hengelo op welk moment kunt bellen en de bijbehorende contactgegevens lees je de onderstaande brieven: 

Brief voor scholen in Hengelo

Brief voor partners van Loes Hengelo

Blog

Het is ’s ochtends vroeg en kleine Finn zit aan zijn ontbijt. Vier jaar is ‘ie en hij werkt een smakelijke boterham met hagelslag naar binnen. Dan komt de vraag waar hij al een tijdje tegenop ziet: “Mama, moet ik vanmiddag naar zwemles?”

Meer lezen
Terug naar boven