Loes adviseert ouders. Adviseer jij Loes?

Gepubliceerd: 23 maart 2021

Wat hébben we een heftig jaar achter de rug! Als ouder kwam er van alles op je af. Dingen waar je misschien zelf ook nog geen ervaring mee had: online onderwijs, thuiswerken met een vol huis, testen, thuisisolatie, ziekte en sterfte, kinderen die niet meer mochten knuffelen met opa en oma. Nieuwe ontwikkelingen, waar je als vader of moeder een oplossing voor moet vinden.

Kom maar door met die tips

Loes probeert je daar zo goed mogelijk bij te helpen. Dat doen we met webinars, nieuwsbrieven, tips en blogs. Ook wij leren elke dag bij. Daarom draaien we dit keer de rollen om! Want jij bent de ervaringsdeskundige. We willen graag van jou weten: wat vind je van onze corona-tips en adviezen? Wat vind je interessant om te lezen? Waar heb jij van geleerd? Aan welk onderwerp moeten wij meer aandacht besteden?

Stuur jouw gouden tip voor Loes naar info@loes.nl. Vul de vragenlijst in. De eerste tien gouden tips ontvangen een Loes-cadeautje 😉

Blog

Tegen de eetlust van pubers kun je niet op koken. Daar weet MamaTien alles van. Haar vriendin zat met hetzelfde probleem en haar tip zette MamaTien aan het denken. Zoiets moest bij ons toch ook kunnen? En dan het liefst dat de kinderen zelf ook een handje mee helpen. Benieuwd naar het leerzame verhaal van MamaTien. Lees haar nieuwste opvoedblog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven