Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Lente, lekker naar buiten!

Gepubliceerd: 27 maart 2018

De lente is echt begonnen. Je merkt het aan het verse groen aan de bomen, de lammetjes bij de kinderboerderij en je kunt weer lekker veel naar buiten.

Gaat jouw ondernemende peuter ook graag naar buiten? Heb je een kleine onderzoeker die graag met de neus tussen de grassprietjes en aan de rand van de vijver zit om beestjes te bestuderen? Of is je jongste spruit een onstuimige klauteraar?

Buiten spelen, klimmen en klauteren, sporten. Allemaal gezond en goed voor de ontwikkeling van je kind. Bovendien leert je kind omgaan met anderen. Ga met je kleuter bijvoorbeeld wat vaker naar een speeltuintje met klimtoestellen. Een beetje aanmoedigen mag best. Veel kinderen vinden het leuk om de ruimte te hebben om te rennen en te spelen. Maar wat past bij welke leeftijd?

Loes heeft tips:

Hoe laat ik mijn kind lekker bewegen?

Houdt jouw kind van buitenspelen?

Buitenspelen, wat past bij welke leeftijd? 

Blog

Jarenlang was ik gewend om de kinderen te brengen en te halen. Of het nou naar de sport, een klasgenootje of naar school was. Maar die tijden zijn veranderd. De tweeling is inmiddels ruim 9 jaar en ik moet zeggen dat het me allemaal veel te snel gaat.

Meer lezen
Terug naar boven