Kom spelen met je baby bij het SpeelHoes

Gepubliceerd: 27 augustus 2020

Kom spelen met je baby bij het SpeelHoes

Is je baby tussen de 6 maanden en de 2,5 jaar oud? Dan kun je vanaf 28 augustus samen met je baby naar het SpeelHoes. Daar start een gratis speelgroep voor baby’s. Jij als ouder blijft tijdens het spelen in de groep. Samen met de begeleiding zie je hoe je kind speelt en hoe het de omgeving en andere kinderen leert ontdekken. In de ruimte ligt speelgoed klaar. Het speelgoed ziet er misschien anders uit dan wat je gewend bent van een peuterspeelzaal. Er zijn veel bakjes, ringen, bekertjes en veel houten speelgoed. En verschillende, houten klimmeubels waar baby’s en dreumesen overheen kunnen kruipen en lopen. De kinderen bepalen zelf waarmee ze spelen. Het vrije bewegen en zelf ontdekken staat centraal.

speelhuis baby speelt Gaat jouw kindje niet naar de opvang? Dan is dit misschien wel iets voor jou! De professionals kunnen je ook helpen bij vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind.

Het SpeelHoes houdt rekening met de afstand- en hygiëneregels vanwege het coronavirus. 

 

De locatie

Het SpeelHoes zit in Wijkcentrum 't Ni-je Terphoes

Noordhollandstraat 4

7543WB Enschede

 

Meedoen is gratis en het is vrije inloop (reserveren niet nodig).

 

Het Speelhoes is vanaf 28 augustus tijdens schoolweken open op vrijdagochtend en woensdagochtend van 9:30-11:30.

 

ruimte speelhoes humankind

 

Het SpeelHoes is een initiatief van Humankind

Blog

"Vandaag is het mijn geluksdag", begint MamaTien haar blog. Al gauw merkt ze dat de balans in deze dag anders is dan verwacht. Ze houdt zich in om niet iets te roepen als: “Kunnen jullie nu gewoon even weggaan?!” Vind je het vinden van balans en het geven van oprechte aandacht moeilijk? MamaTien vertelt erover in deze blog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven