Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Kindje van Mars

Gepubliceerd: 9 mei 2019

In mei organiseren wij een leuk evenement voor kinderen van 7 en 8 jaar uit Oldenzaal: Het Kindje van Mars! Het begint op 16 mei met het verhaal van het Kindje van Mars dat op aarde is geland. Ook krijgen de kinderen een cursus fotografie krijgen en mogen ze zelf foto's maken!

Het evenement Kindje van Mars bestaat uit 2 bijeenkomsten. Ntuurlijk krijg je ook iets lekkers en drinken tijdens deze super leuke middagen

 

Bijeenkomst 1

16 mei, 14:30 tot 17:00 uur:

  • Verzamelen bij boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat 115, in de wijk Berghuizen in Oldenzaal.
  • Ophalen bij Kitsch en Koekjes, Enschedestraat 44 in Oldenzaal

Programma:

Het Kindje van Mars vertelt het verhaal over de landing in Oldenzaal. Wat moet ze doen? Hoe kunnen we haar helpen!

Fotografieworkshop door professionele fotograaf en je mag ook zelf aan de slag om foto's te maken voor het Kindje van Mars. Zo laten we aan haar zien wat jij belangrijk vindt in je buurt en bij jou thuis. Laat zien wat er nodig is om fijn te leven en erbij te horen!

 

Bijeenkomst 2

23 mei, 14:30 - 16:30 uur:

  • Verzamelen bij boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat 115, in de wijk Berghuizen in Oldenzaal.
  • Ophalen bij Kitsch en Koekjes, Enschedestraat 44 in Oldenzaal

Programma:

We bespreken de zelfgemaakte foto's. Wat is jouw verhaal bij die foto? Het Kindje van Mars is er ook weer bij om jullie verhalen te horen. 

 

flyer

Aanmelden en meer informatie via Impuls Oldenzaal:  i.brummelhuis@impuls-oldenzaal.nl

 

Na afloop van deze twee bijeenkomsten organiseren we en tentoonstelling. De locatie en datum hiervoor worden nog bekend gemaakt. Natuurlijk zijn alle deelnemers alvast van harte uitgenodigd!

Toestemming fotografie: Tijdens dit project gebruikt wordt gemaakt van fotografie kan het voorkomen dat uw zoon/dochter op deze foto’s (en soms in video’s) te zien is. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor kinderen schade kunnen ondervinden. We plaatsen bij foto’s en video’s geen namen van kinderen. Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter.

 

Blog

Zondag is vaak bij ons een rustdag. De laatste dag van het weekend voordat op maandag de drukte weer begint. We gaan op zondag vaak met het gezin op pad. Op zo’n dag rest dan altijd weer de vraag… “wat gaan we doen vandaag?”

Meer lezen
Terug naar boven