Jongerenevent Talent Meets Work voor werkzoekenden

Gepubliceerd: 19 juni 2018

Op 29 juni organiseert Het Jongerenoffensief (vanuit Werkplein Twente) het jongerenevenement Talent Meets Work. Een ontmoetingsmoment met werkgevers en aanverwante partijen voor schoolverlaters en voor studenten die dit jaar het MBO onderwijs verlaten met óf zonder een diploma. Hiermee wordt hen een event aangeboden waarin zij gestimuleerd worden na te gaan denken over hun situatie tijdens en na de zomer van 2018.

Tijdens dit event kunnen jongeren in gesprek gaan met verschillende werkgevers. Zij hebben diverse vacatures, zodat er ook zeker iets passends voor de werkzoekenden zal zijn. Inschrijven kan bij het Jongerenoffensief van Werkplein Twente. Zij bieden verschillende workshops aan, die later gevolgd kunnen worden in de aanloop naar de betreding van de arbeidsmarkt. Verschillende stands informeren over het combineren van leren en werken bij een werkgever. Kortom, een mooie kans om over de toekomst in gesprek te gaan.

Inschrijven vóór 26 juni via Werkplein Twente.

Datum: 29 juni 2018
Inloop: tussen 13.00 - 15.00 uur
Locatie: ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo

Tips over werk en jongeren

- Wil je puber werken?
- Vindt jouw puber het lastig om een opleiding of een beroep te kiezen?
Parttime of fulltime werken, wat past bij jou?

Blog

Tegen de eetlust van pubers kun je niet op koken. Daar weet MamaTien alles van. Haar vriendin zat met hetzelfde probleem en haar tip zette MamaTien aan het denken. Zoiets moest bij ons toch ook kunnen? En dan het liefst dat de kinderen zelf ook een handje mee helpen. Benieuwd naar het leerzame verhaal van MamaTien. Lees haar nieuwste opvoedblog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven