Jongerenevent Talent Meets Work voor werkzoekenden

Gepubliceerd: 19 juni 2018

Op 29 juni organiseert Het Jongerenoffensief (vanuit Werkplein Twente) het jongerenevenement Talent Meets Work. Een ontmoetingsmoment met werkgevers en aanverwante partijen voor schoolverlaters en voor studenten die dit jaar het MBO onderwijs verlaten met óf zonder een diploma. Hiermee wordt hen een event aangeboden waarin zij gestimuleerd worden na te gaan denken over hun situatie tijdens en na de zomer van 2018.

Tijdens dit event kunnen jongeren in gesprek gaan met verschillende werkgevers. Zij hebben diverse vacatures, zodat er ook zeker iets passends voor de werkzoekenden zal zijn. Inschrijven kan bij het Jongerenoffensief van Werkplein Twente. Zij bieden verschillende workshops aan, die later gevolgd kunnen worden in de aanloop naar de betreding van de arbeidsmarkt. Verschillende stands informeren over het combineren van leren en werken bij een werkgever. Kortom, een mooie kans om over de toekomst in gesprek te gaan.

Inschrijven vóór 26 juni via Werkplein Twente.

Datum: 29 juni 2018
Inloop: tussen 13.00 - 15.00 uur
Locatie: ROC van Twente, Gieterij 200, Hengelo

Tips over werk en jongeren

- Wil je puber werken?
- Vindt jouw puber het lastig om een opleiding of een beroep te kiezen?
Parttime of fulltime werken, wat past bij jou?

Blog

Het fenomeen ‘tweeling’ brengt meestal wel wat teweeg in gesprekken of op straat. "Toen mijn kinderen nog babies waren werd ik echt heel vaak aangesproken. Als iemand het ziet dan krijg ik steevast de vraag: ‘Lijken ze op elkaar?’" aldus de Tweelingmoeder. Ze verteld er meer over in haar blog!

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven