Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Goed voorbereid bevallen? Zwanger in Twente heeft een aantal baby’s geadopteerd.

Gepubliceerd: 26 januari 2017

Ouders informeren en voorbereiden op de bevalling en de periode daarna doe je met vergelijkbaar materiaal. Zwanger in Twente heeft voor verschillende cursussen nieuwe poppen ingekocht. Zodat jouw voorbereiding als ouder realistischer lijkt. 

Wanneer je zwanger bent krijg je het gevoel dat de uitgerekende datum steeds dichterbij komt. Het is belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat je met een gerust gevoel de bevalling tegemoet gaat.  Zwanger in Twente verzorgt in regio Twente verschillende gratis voorlichtingsavonden over de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna zodat jij en je partner met een gerust hart de bevallen in kunnen gaan.

De bijeenkomsten worden uitgevoerd in samenwerking met de verloskundigen uit Twente, de kraamzorginstellingen en de Jeugdgezondheidszorg Twente.

Wil je graag onze nieuwe geadopteerde baby’s bezichtigen en samen met andere zwangere vrouwen ervaringen uitwisselen? Dan ben je van harte welkom!

Meer weten over een bijeenkomst bij jou in de buurt?
Klik hieronder op een bijeenkomst en meld je aan.

 

 

Blog

Er is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is onze… Nine! Hieperdepiep voor onze jongste dochter. Maar liefst 4 kaarsjes mocht ze uitblazen. Bij een verjaardag en jarig zijn hoort natuurlijk een feestje. En bij een feestje hoort…? Juist! Trakteren.

Meer lezen
Terug naar boven