Goed voorbereid bevallen? Zwanger in Twente heeft een aantal baby’s geadopteerd.

Gepubliceerd: 26 januari 2017

Ouders informeren en voorbereiden op de bevalling en de periode daarna doe je met vergelijkbaar materiaal. Zwanger in Twente heeft voor verschillende cursussen nieuwe poppen ingekocht. Zodat jouw voorbereiding als ouder realistischer lijkt. 

Wanneer je zwanger bent krijg je het gevoel dat de uitgerekende datum steeds dichterbij komt. Het is belangrijk om je zo goed mogelijk voor te bereiden zodat je met een gerust gevoel de bevalling tegemoet gaat.  Zwanger in Twente verzorgt in regio Twente verschillende gratis voorlichtingsavonden over de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna zodat jij en je partner met een gerust hart de bevallen in kunnen gaan.

De bijeenkomsten worden uitgevoerd in samenwerking met de verloskundigen uit Twente, de kraamzorginstellingen en de Jeugdgezondheidszorg Twente.

Wil je graag onze nieuwe geadopteerde baby’s bezichtigen en samen met andere zwangere vrouwen ervaringen uitwisselen? Dan ben je van harte welkom!

Meer weten over een bijeenkomst bij jou in de buurt?
Klik hieronder op een bijeenkomst en meld je aan.

 

 

Blog

"Vandaag is het mijn geluksdag", begint MamaTien haar blog. Al gauw merkt ze dat de balans in deze dag anders is dan verwacht. Ze houdt zich in om niet iets te roepen als: “Kunnen jullie nu gewoon even weggaan?!” Vind je het vinden van balans en het geven van oprechte aandacht moeilijk? MamaTien vertelt erover in deze blog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven