Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Gezonde kinderen in krappe tijden

Gepubliceerd: 8 oktober 2018

'Gezonde kinderen in krappe tijden' is voor ouders die de gezondheid van hun kinderen belangrijk vinden en die willen weten hoe hun kind(eren) gezond kunnen opgroeien als er sprake is van armoede. Ook is er aandacht voor je eigen gezondheid en welzijn. Als jij beter in je vel zit heb je vaak meer ruimte om het in je gezin goed te laten lopen.

Het programma bestaat uit 5 bijeenkomsten, samen met andere ouders. De onderwerpen zijn:

  • Mijn lichaam
  • Mijn gevoelens en gedachten
  • Nu en later
  • Lekker in je vel zitten (over de invloed van stress op je brein en oefeningen om stress te verminderen)
  • Meedoen (over activiteiten en steun in je eigen gemeente)
  • Dagelijks leven

Vul je de 3 vragenlijsten in om dit programma te evalueren, dan ontvang je daarvoor  in totaal voor 75 euro aan waardebonnen. 

Deelname aan dit programma is gratis. 

Dit programma komt in zeven gemeenten in Twente . Zodra er voldoende deelnemers zijn begint het programma. Aanmelden kan alleen via de contactpersoon van jouw gemeente. In de folder vind je daarover alle informatie die je nodig hebt.

Hieronder vind je een link naar de folder van jouw gemeente: 

 

Ontwikkeld binnen de Academische werkplaats Jeugd in Twente

In de academische werkplaats werken de 14 Twentse Gemeenten, GGD Twente, Universiteit Twente en Saxion samen. Hun doel is om de gezondheid van kinderen die opgroeien in armoede te verbeteren. Ze gaan uit van eigen kracht en de zes onderdelen van gezondheid en welzijn.

Blog

Er is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is onze… Nine! Hieperdepiep voor onze jongste dochter. Maar liefst 4 kaarsjes mocht ze uitblazen. Bij een verjaardag en jarig zijn hoort natuurlijk een feestje. En bij een feestje hoort…? Juist! Trakteren.

Meer lezen
Terug naar boven