Geen bijeenkomsten tot 1 juni

Gepubliceerd: 24 maart 2020

Loes heeft besloten om actief bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het coronavirus. We gaan daarom alle sociale contacten zo veel mogelijk beperken. In de huidige situatie is dit noodzakelijk en al onze bijeenkomsten tot 1 juni 2020 zijn om die reden geannuleerd.

Geen bijeenkomsten tot 1 juni

Er worden tot 1 juni geen themabijeenkomsten, cursussen of andere activiteiten georganiseerd. We zullen dit kenbaar maken op onze eigen website en op zwangerintwente.nl

De bijeenkomsten vanaf 1 juni blijven op onze site staan en daar kun je je – onder voorbehoud van nieuwe maatregelen – wel voor opgeven. 

Heb je meer vragen over het coronavirus en wat je zelf kunt doen, dan zijn dit handige sites:

Coronavirus en je kinderen

Ook jij en je kind krijgen te maken met de maatregelen en afspraken in verband met het coronavirus. Wat is de stand van zaken en hoe praat je erover met je kind?

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en goede moed!

Het Loes-team

Blog

Geloof in jezelf, doe altijd je best, wees een beetje eigenwijs en vertrouw op de wijsheid van mensen die jou wat kunnen leren. Soms krijg je als opvoeder hulp uit onverwachte hoek. Tips voor het leven, uit de mond van een profvoetballer. MamaTien verteld er meer over in haar blog:

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven