Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Geen bijeenkomsten tot 1 juni

Gepubliceerd: 24 maart 2020

Loes heeft besloten om actief bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het coronavirus. We gaan daarom alle sociale contacten zo veel mogelijk beperken. In de huidige situatie is dit noodzakelijk en al onze bijeenkomsten tot 1 juni 2020 zijn om die reden geannuleerd.

Geen bijeenkomsten tot 1 juni

Er worden tot 1 juni geen themabijeenkomsten, cursussen of andere activiteiten georganiseerd. We zullen dit kenbaar maken op onze eigen website en op zwangerintwente.nl

De bijeenkomsten vanaf 1 juni blijven op onze site staan en daar kun je je – onder voorbehoud van nieuwe maatregelen – wel voor opgeven. 

Heb je meer vragen over het coronavirus en wat je zelf kunt doen, dan zijn dit handige sites:

Coronavirus en je kinderen

Ook jij en je kind krijgen te maken met de maatregelen en afspraken in verband met het coronavirus. Wat is de stand van zaken en hoe praat je erover met je kind?

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en goede moed!

Het Loes-team

Blog

Mijn Indische oma, gewend aan een tropisch klimaat, wist niet wat haar overkwam tijdens haar eerste Nederlandse winter. Er lag sneeuw! Dát moest ze van dichtbij bekijken. Met haar handen schepte ze wat van het koude, witte spul op. Brrrr, gauw weer naar binnen.. En je snapt wel wat er toen gebeurde…

Meer lezen
Terug naar boven