Geen bijeenkomsten tot 1 juni

Gepubliceerd: 24 maart 2020

Loes heeft besloten om actief bij te dragen aan het indammen van de verspreiding van het coronavirus. We gaan daarom alle sociale contacten zo veel mogelijk beperken. In de huidige situatie is dit noodzakelijk en al onze bijeenkomsten tot 1 juni 2020 zijn om die reden geannuleerd.

Geen bijeenkomsten tot 1 juni

Er worden tot 1 juni geen themabijeenkomsten, cursussen of andere activiteiten georganiseerd. We zullen dit kenbaar maken op onze eigen website en op zwangerintwente.nl

De bijeenkomsten vanaf 1 juni blijven op onze site staan en daar kun je je – onder voorbehoud van nieuwe maatregelen – wel voor opgeven. 

Heb je meer vragen over het coronavirus en wat je zelf kunt doen, dan zijn dit handige sites:

Coronavirus en je kinderen

Ook jij en je kind krijgen te maken met de maatregelen en afspraken in verband met het coronavirus. Wat is de stand van zaken en hoe praat je erover met je kind?

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en goede moed!

Het Loes-team

Blog

"Vandaag is het mijn geluksdag", begint MamaTien haar blog. Al gauw merkt ze dat de balans in deze dag anders is dan verwacht. Ze houdt zich in om niet iets te roepen als: “Kunnen jullie nu gewoon even weggaan?!” Vind je het vinden van balans en het geven van oprechte aandacht moeilijk? MamaTien vertelt erover in deze blog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven