Heb je een vraag stel hem aan Loes

Stel je vraag

Een positief EK voetbal

Gepubliceerd: 10 juni 2024

Nog even en dan is het zover… het EK voetbal gaat beginnen. Dat betekent voor veel ouders samen gezellig met de kinderen naar de wedstrijden kijken. “Maar laat je je kind ook de wedstrijden kijken die om 21 uur beginnen, terwijl het gewoon school is? LOES geeft tips over welke afspraken je kunt maken en hoe je het EK extra leuk maakt voor je kind(eren).

LOES geeft tips:

  • Maak samen met je kind een kalender met kleurplaten, om de dagen af te strepen tot de volgende wedstrijden.
  • Hoe spannend de wedstrijd ook wordt, probeer positief te blijven. Kinderen kopiëren namelijk heel snel het gedrag dat ze zien. Positief winnen, positief verliezen.
  • De wedstrijden starten op verschillende tijden, dus ook in de avond. Maak samen duidelijke afspraken over kijktijden. Bijvoorbeeld door de week in de avonden, alleen de eerste helft laten kijken en in het weekend de hele wedstrijd (afhankelijk van de leeftijd).
  • Is het toernooi bijna afgelopen? Bedenk iets leuks om het samen af te sluiten.

LOES wenst je samen met je kind veel kijkplezier!

 

Blog

Er is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is onze… Nine! Hieperdepiep voor onze jongste dochter. Maar liefst 4 kaarsjes mocht ze uitblazen. Bij een verjaardag en jarig zijn hoort natuurlijk een feestje. En bij een feestje hoort…? Juist! Trakteren.

Meer lezen
Terug naar boven