24 maart Talk'nJoy dag - chocoladefestijn van Tactus

Gepubliceerd: 9 maart 2018

Op 24 maart vindt het chocoladefestijn plaats, georganiseerd door Tactus. Het festijn is bedoeld voor kinderen die opgroeien met een vader of moeder met een alcohol- of drugsprobleem. Deze dag kunnen zij praten en leuke dingen doen met andere jongens en meiden die weten hoe het is om op te groeien met een zelfde thuissituatie. Ieder kind is van harte welkom!

Ken jij een kind dat opgroeit met een vader of moeder met een alcohol- of drugsprobleem? Dan kun je als volwassene vaak meer betekenen dan je denkt. LOES geeft tips om hiermee om te gaan. Chocoladefestijn

Wat?
Na het Talkblok gezellig samen chocolade proeven, chocoladefondue met marshmallows, paaseitjes en nog meer. Lekker uitleven in Fun-ie-fit hoort daar natuurlijk ook bij!

Wie?
Kinderen 8 tot 12 jaar
Jongeren 12 tot 18 jaar

Waar?
Meester Siebelinkhuis
Berlagelaan 2 7606 ST Almelo

Tijd
11.00 - 16.00 uur

Kosten 
Helemaal gratis

Opgeven?
Graag opgeven vóór 17 maart a.s.

mail: talknjoytwente@tactus.nl
telefoon: 06 12 14 83 99 (Mieke Platenkamp)

Download PDF

Blog

"Vandaag is het mijn geluksdag", begint MamaTien haar blog. Al gauw merkt ze dat de balans in deze dag anders is dan verwacht. Ze houdt zich in om niet iets te roepen als: “Kunnen jullie nu gewoon even weggaan?!” Vind je het vinden van balans en het geven van oprechte aandacht moeilijk? MamaTien vertelt erover in deze blog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven