24 maart Talk'nJoy dag - chocoladefestijn van Tactus

Gepubliceerd: 9 maart 2018

Op 24 maart vindt het chocoladefestijn plaats, georganiseerd door Tactus. Het festijn is bedoeld voor kinderen die opgroeien met een vader of moeder met een alcohol- of drugsprobleem. Deze dag kunnen zij praten en leuke dingen doen met andere jongens en meiden die weten hoe het is om op te groeien met een zelfde thuissituatie. Ieder kind is van harte welkom!

Ken jij een kind dat opgroeit met een vader of moeder met een alcohol- of drugsprobleem? Dan kun je als volwassene vaak meer betekenen dan je denkt. LOES geeft tips om hiermee om te gaan. Chocoladefestijn

Wat?
Na het Talkblok gezellig samen chocolade proeven, chocoladefondue met marshmallows, paaseitjes en nog meer. Lekker uitleven in Fun-ie-fit hoort daar natuurlijk ook bij!

Wie?
Kinderen 8 tot 12 jaar
Jongeren 12 tot 18 jaar

Waar?
Meester Siebelinkhuis
Berlagelaan 2 7606 ST Almelo

Tijd
11.00 - 16.00 uur

Kosten 
Helemaal gratis

Opgeven?
Graag opgeven vóór 17 maart a.s.

mail: talknjoytwente@tactus.nl
telefoon: 06 12 14 83 99 (Mieke Platenkamp)

Download PDF

Blog

Tegen de eetlust van pubers kun je niet op koken. Daar weet MamaTien alles van. Haar vriendin zat met hetzelfde probleem en haar tip zette MamaTien aan het denken. Zoiets moest bij ons toch ook kunnen? En dan het liefst dat de kinderen zelf ook een handje mee helpen. Benieuwd naar het leerzame verhaal van MamaTien. Lees haar nieuwste opvoedblog.

Meer lezen

Online cursussen

De cursus Positief Opvoeden is er nu ook als online versie, bekijk het hier
Terug naar boven