Archief

Stel je vraag!

Heb je een vraag? Dan kun je die online stellen. Je ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.

Liever een persoonlijk gesprek? Kijk dan bij Loes locaties voor het telefoonnummer of adres van Loes in jouw gemeente!

Stel je vraag
27sep
Hulp voor Hennie

Als mij wordt gevraagd wat Aveleijn zoal bij ons doet, dan antwoord ik meestal: "Je kunt beter vragen wat ze niet doen. Haha." Laat ik echter bij het begin beginnen.

Lees meer
22aug
Peuters hebben vaker gedragsproblemen als zij veel en langdurig televisie kijken

Lees meer
17jul
Koersen op eigen kracht

Vermoeid, met kringen onder haar ogen en onrustig in haar bewegingen. Zo treft de verpleegkundige Maria aan als ze op huisbezoek komt. Maria heeft een druk leven. Ze is moeder van Lisa (8 jaar), Marleen (6 jaar) en Jelmer (4 jaar).

Lees meer
20jun
Groot gezin, gezellige drukte

"Lieve schat van me, heb jij morgen geen topo toets?’’ ‘’Huh? Ojaaaa! Helemaal vergeten! Ik ga nu gelijk aan de slag!’’ zegt zoonlief van 11 een half uur voor bedtijd tegen mij.

Lees meer
2mei
Nostalgie en de vruchten ervan....

“Mam, wat doe je?” hoor ik een klein stemmetje zeggen vanachter het traphekje, dat we in de keukendeur hebben geplaatst. Mijn vierjarige kleuter kijkt vol verbazing naar al die potjes op het aanrecht.

Lees meer
13mrt
Het beste uit een cultuur

De volgende column is geschreven door Tania uit Kiev (Oekraine) Ik woon twee jaar in Nederland. Hier is ook mijn jongste zoon geboren.

Lees meer
11jan
Eerste hulp bij hoogbegaafdheid

We zagen altijd al een groot verschil tussen Sterre’s gedrag op school en thuis. Buiten school gedroeg ze zich opvallend wijs. Zo opvallend zelfs, dat we er regelmatig door anderen op werden aangesproken.

Lees meer
7nov
Een droom van een kind

‘Ach kijk nu toch eens, die oogjes, die handjes, wat een droom van een kind!’ De kraamvisite put zich uit in loftuigingen over mijn baby.

Lees meer
28feb
Opvoeden in de moderne tijd

Toen vier jaar geleden ons eerste kindje geboren werd waren mijn vriendin en ik er hartstikke trots op om ouder te zijn. En dan onze moeders... Ze werden allebei voor het eerst oma en dat lieten ze merken ook.

Lees meer
13dec
Buurjongetje

Daar zat ik. Door gewijzigde plannen een vrije middag voor me. Niets gepland, een weidse vlakte van lege uren voor me. Dus toen Buurvrouw op dat moment kenbaar maakte dat ze omhoog zat met haar zoontje, dacht ik: "Waarom niet?!"

Lees meer

Blog

Er is er één jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien, dat is onze… Nine! Hieperdepiep voor onze jongste dochter. Maar liefst 4 kaarsjes mocht ze uitblazen. Bij een verjaardag en jarig zijn hoort natuurlijk een feestje. En bij een feestje hoort…? Juist! Trakteren.

Meer lezen
Terug naar boven