Vriendenkring Twenterand

Woon je in Vroomshoop, Westerhaar, Vriezenveen of den Ham? Wil jij ook graag vrienden? Vind je het moeilijk om vrienden te maken? Dan is de Vriendenkring iets voor jou!

Ieder mens heeft behoefte aan vriendschappen. Het sluiten van vriendschappen en het onderhouden ervan is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom start MEE IJsseloevers deze vriendenkring.

Wat is een vriendenkring?
Een vriendenkring bestaat uit maximaal 6 personen en wordt begeleid door een vrijwilliger en een consulent van MEE. De begeleiders werken er na toe om een zelfstandige vriendengroep te vormen, zodat begeleiding niet meer nodig is.

Je kunt gezellige dingen doen met vrienden. Voorbeelden van leuke dingen die je met je vrienden kunt doen:
• Winkelen
• Televisie kijken
• Bakken of koken
• Koffie drinken en kletsen
• Kaarten of gamen
• Uitgaan 

Doelgroep
De vriendenkring is voor mensen die moeilijk leren en/of een beperking hebben. Het is belangrijk dat je zelfstandig ergens heen kunt, bijvoorbeeld met de fiets of met de bus.

Wanneer starten we?
De vriendenkring start bij voldoende aanmeldingen en voldoende vrijwilligers die een vriendenkring willen begeleiden. Je hoeft niet te betalen om deel te nemen aan een vriendenkring. Maar misschien spreek je samen af dat je activiteiten wilt doen, die wel geld kosten, zoals bijv. uitgaan of koffie drinken. Dat moet je dan wel zelf betalen.

Informatie en aanmelden.
Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor de Vriendenkring, neem dan contact op met Manon Bruggeman of Marissa van den Belt van MEE IJsseloevers
Telnr: 06-30998015 of 06 3099 7387
Stuur een e-mail naar groepswerkoij@meeijsseloevers.nl.

 

 

Webinars on demand

Loes biedt webinars van Tischa Neve aan. Zij is kinderpsycholoog, opvoedkundige en auteur. Deze gratis webinars kan je op elk gewenst moment volgen. Bekijk het hier.

 

Terug naar boven