Sport, cultuur, school voor je kind en een laag inkomen en/of schulden? Er zijn mogelijkheden

"Meedoen aan de samenleving is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Met een laag inkomen is het opletten waar je je geld aan uitgeeft. Lid zijn van een vereniging, bezoek aan de bioscoop of een abonnement op een krant of tijdschrift zijn vaak dingen waarvoor geen geld is. Daarom zijn er in de gemeente Twenterand een aantal minimaregelingen. Deze zijn voor inwoners met een laag inkomen en/of schulden. Op deze manier wil de gemeente Twenterand het voor deze mensen ook mogelijk maken te blijven meedoen in de maatschappij. Zie hier voor meer informatie over deze zogeheten minimaregeling". 

Behoor jij tot de doelgroep 'bewoners met een laag inkomen of schulden' en wil jij graag dat je kind naar een ( sport) vereniging gaat of heb je behoefte aan financiele ondersteuning voor schoolzaken van je kind? Lees dan hier; http://wqd.nl/MVvq , meer over de minimaregelingen in Twenterand. Je kunt een afspraak maken met onder andere:
Jongerenwerker Nadien Vrugteveen ( 06-47450397)
Sylvia Hollander ( 06-10782311) 
Combinatiefuntionaris Cultuur Krisitna Odenham ( 06-40189 215).    

Webinars on demand

Op Loes vind je verschillende on demand webinars. Deze webinars zijn gratis en kan je op elk gewenst moment volgen. Bekijk het hier.

 

Terug naar boven