29 nov Borst- of flesvoeding

Datum
29 november 2022
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 20:30
Locatie
Webinar


Prijs
gratisWordt het borstvoeding of flesvoeding? Soms kan het lastig zijn om een keuze te maken. In deze webinar krijgen jullie informatie over borstvoeding en flesvoeding. Wat zijn de verschillen? Wat is het effect op jullie kindje? Hoe werkt borstvoeding en hoe gaat het bij flesvoeding? Wat hebben jullie nodig en wat is belangrijk bij het maken van je keuze?

Deze webinar kan jullie helpen in de voorbereiding op de komst van jullie kindje en is ook praktisch. Twee kraamverzorgenden vertellen hoe jullie kunnen zien dat jullie baby honger heeft. Ook laten ze zien wat de verschillende voedingshoudingen bij borst- en flesvoeding zijn.

Duur: 1:15 uur met de mogelijkheid van een kwartiertje uitloop.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor jou en je partner.

Meld je op tijd aan!

 

Denken jullie erover om voor borstvoeding te kiezen? Dan kunnen jullie je aanmelden via deze website voor de verdiepingsbijeenkomst over borstvoeding.

 

Borstvoeding is een proces dat je samen met je baby moet leren. Een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding kan veel onzekerheden en vragen bij jou en je partner wegnemen. Als jullie goed voorbereid zijn, is de kans groot dat het een positieve ervaring wordt voor jullie en je baby. We gaan in deze avond dieper in op het thema borstvoeding. We leggen je uit hoe het precies werkt en wat er allemaal in moedermelk zit. We vertellen je hoe je goed kunt zorgen voor je borstvoeding. De avond wordt door een lactatiekundige (borstvoedingsspecialist) verzorgd.


Terug naar boven