12 jan Bevalling en kraamtijd

Datum
12 januari 2021
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:30
Locatie
Sportpark ‘Het Midden’ Vriezenveen (DOS voetbalvereniging)
Schout Doddestraat 46
7671 GT
Vriezenveen
Prijs
gratisLet op: Deze bijeenkomst wordt mogelijk omgezet naar een online-bijeenkomst i.v.m. Corona-maatregelen. Via een mail krijg je hierover tijdig bericht.

 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor aanstaande ouders van een eerste kindje. Of als de eerste bevalling moeilijk was, bijvoorbeeld door een keizersnee. 

Met de komst van een kindje komt er veel op jullie af. Een goede voorbereiding op de bevalling kan veel onzekerheid wegnemen. We helpen je graag op weg door tijdens deze bijeenkomst jullie vragen te beantwoorden.

Willen jullie in het ziekenhuis bevallen of kiezen jullie voor de vertrouwde sfeer van een thuisbevalling? Wanneer kun je de verloskundige bellen? Hoe merken jullie dat de bevalling begonnen is? Hoe zit het met pijn? Hoe gaat het verder als de baby er is en waar kan een kraamverzorgende jullie mee ondersteunen?

Het eerste deel van de bijeenkomst vertelt een verloskundige over de bevalling. Na de pauze vertelt een kraamverzorgende over de kraamtijd. Denk aan veilig slapen, voeden en het verzorgen van jullie baby.


Deze cursus is ook interessant voor partners van zwangeren, zij zijn dan ook van harte welkom. Je mag natuurlijk ook een vriend(in) of familielid meenemen .

Tijdig aanmelden voorkomt teleurstellingen.

De bijeenkomst is gratis.


Terug naar boven