02 jul Verdiepingsbijeenkomst borstvoeding

Datum
2 juli 2020
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:30
Locatie
De Schouw Almelo
Kerkplein 3
7607 BT
ALMELO
Prijs
gratisBorstvoeding is een proces dat je samen met je baby moet leren. Een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding kan veel onzekerheden en vragen bij jou en je partner wegnemen. Als jullie goed voorbereid zijn, is de kans groot dat het een positieve ervaring wordt voor jullie en je baby. We gaan in deze avond dieper in op het thema borstvoeding. We leggen je uit hoe het precies werkt en wat er allemaal in moedermelk zit. We vertellen je meer over vitamine gebruik en hoe je kwaaltjes bij jezelf en de baby kunt voorkomen. Ook leer je meer over waar je op moet letten bij het kopen van een kolfmachine en hoe kolven werkt. De avond wordt door een lactatiekundige (borstvoedingsspecialist) verzorgd.

 

Deze bijeenkomst is bedoeld voor jou en je partner. Je mag natuurlijk ook een vriend(in) of familielid meenemen.

 

Meld je op tijd aan! Vol is vol!

 

Deze bijeenkomst is gratis.

Parkeren:

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van de Schouw aan Het Kolkje 16 te Almelo.

Dit is het adres waar naartoe men moet navigeren om met de auto bij De Schouw aan te komen en NIET naar het feitelijk adres van De Schouw, Kerkplein 3.

Door de doorgang door het groen-spijlen ijzeren hek grenzend aan het parkeerterrein aan de achterzijde van De Schouw loopt men via het buitenterrein om De Schouw heen naar de voorzijde aan Kerkplein 3 waar de entree zich bevindt.

 

 

 


Terug naar boven