11 dec Borst of flesvoeding

Datum
11 december 2019
Tijd
Starttijd: 19:30
Eindtijd: 21:30
Locatie
Bibliotheek Rijssen
Kerkstraat 4
7461 LC
RIJSSEN
Prijs
gratisWordt het borstvoeding? Of toch flesvoeding? Of een combinatie van beiden? Ben je er al uit voor jezelf of moet je de keuze nog maken? Deze bijeenkomst vertelt je meer over zowel borstvoeding als flesvoeding. We vertellen je meer over hoe het voeden in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken. We laten je zien welke materialen je nodig hebt bij het voeden. We vertellen je hoe je kunt zien dat je baby honger heeft en laten je zien wat de verschillende voedingshoudingen bij borst- en flesvoeding zijn. Misschien heb je wel eens gehoord van rooming-in? Wat de voordelen daarvan zijn vertellen we je graag. Deze informatie kan je helpen om een keuze te maken. En als je er al uit bent hoe je wilt voeden, helpt deze bijenkomst je om je voor te bereiden op wat komen gaat. Deze avond wordt verzorgd door twee kraamverzorgenden.

 

Deze bijeenkomst is ook interessant voor partners van zwangeren, zij zijn dan ook van harte welkom. Je mag in plaats daarvan ook een vriend(in) of familielid

 

Overweeg je om borstvoeding te geven? Dan kun je aanmelden via de website voor een verdiepingsbijeenkomst over borstvoeding.

 

Borstvoeding is een proces dat je samen met je baby moet leren. Een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding kan veel onzekerheden en vragen wegnemen. Als jij goed voorbereid bent, is de kans groot dat het een positieve ervaring wordt voor jou en je baby. We gaan in deze avond dieper in op het thema borstvoeding. We leggen je uit hoe het precies werkt en wat er allemaal in moedermelk zit. We vertellen je meer over vitamine gebruik en hoe je kwaaltjes bij jezelf en de baby kunt voorkomen. Ook leer je meer over waar je op moet letten bij het kopen van een kolfmachine en hoe kolven werkt. De avond wordt door een lactatiekundige (borstvoedingsspecialist) verzorgd.

 

 


Terug naar boven