28 jun Villa MAXX voor kinderen van ouders in scheiding

Scheiden is een ingrijpende gebeurtenis voor het hele gezin. Niet alleen het leven van de ouders verandert ingrijpend, ook het leven van de kinderen. Daarnaast zijn er veel onzekerheden. ‘Kan ik hier blijven wonen’, ‘kan ik op school blijven of moet ik naar een andere school’, ‘hoe vaak zie ik papa of mama straks’. De meeste kinderen willen hun ouders niet belasten in deze toch al moeilijke tijd.

Villa MAXX
Hoe fijn zou het zijn, als er een plek is waar je je verhaal kwijt kan, of waar je gewoon met andere kinderen in dezelfde situatie kan praten over jouw onzekerheden of ervaringen kan uitwisselen. Of zomaar even iets leuks doen om je gedachten niet bij de scheiding of onzekere situatie te hebben. Daarom hebben we Villa MAXX in het leven geroepen: voor kinderen die met de scheiding van zijn of haar ouders worstelen, organiseren we inloopbijeenkomsten.

Samen maken we er een leuke middag van. In de dagboekkamer kun je met een van de jongerenwerkers Rianka, Arjen of Mark of Geraldine - onze scheidingsdeskundige - even apart zitten voor een praatje als je daar behoeft aan hebt.

Voor wie?
Voor kinderen vanaf 6 jaar

Wanneer en waar 
Iedere laatste dinsdag van de maand bij Flame, Krijgerstraat 57 in Vriezenveen.
Het begint om 15.00, maar je mag vanaf 14.30 al binnen komen lopen en het duurt tot 17.00. Zien we je daar?

 

Terug naar boven