13 nov Mammacafé Westerhaar,

Mammacafé Westerhaar 

Ben je zwanger en/of heb je een baby / kind (0-4 jr) en vind je het leuk om ervaringen over zwanger- of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Westerhaar. Papa's, Oma's en opa's zijn ook welkom!

Het Mammacafé is een gezellige plek waar je andere (aanstaande) ouders ontmoet. De toegang is gratis, je betaalt alleen € 0,50 voor koffie, thee. De kinderen kunnen vrij en veilig spelen.

Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, opvoeden of je rol als ouder? Dan is er altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven of met wie je ervaringen kunt delen. Daarnaast organiseren we regelmatig themaochtenden over een interessant onderwerp.

Thema: Je baby en/of peurer en de komende feestdagen 

Feestdagen vieren met je baby en/of peuter is een voor iedere ouder een nieuwe ervaring. Hoe ga je de feestdagen invullen met je baby / peuter? Hoe ga je om met verwachtingen van anderen?
Hoe vind je de balans tussen wat jij wil, wat anderen van je verwachten en wat je baby/peuter nodig heeft? Hoe zorg je dat de feestdagen voor jou en je baby/peuter een feest zijn?
Er is niet één goede manier om je kinderen op te voeden en de feestdagen door te komen. Voor een groot deel kun je hier zelf richting geven

Tijdens deze themabijeenkomst kun je meepraten over allerlei praktijkvoorbeelden en van andere ouders horen hoe zij erover denken.

Waar en wanneer

Speellokaal van de OBS de Blokstoeke 
Oranjestraat 2b in Westerhaar 
Van 10.30 - 12.00 uur

Informatie
Zie voor meer informatie onze facebookpagina https://www.facebook.com/MammacafeTwenterand?ref=hl

 

Terug naar boven