14 nov Mammacafe Westerhaar, Bewust ontspannen

Mammacafé Vriezenveen

Ben je zwanger en/of heb je een baby / kind (0-4 jr) en vind je het leuk om ervaringen over zwanger- of ouderschap te delen? Kom dan naar het Mammacafé in Westerhaar. Papa's, Oma's en opa's zijn ook welkom!

Het Mammacafé is een gezellige plek waar je andere (aanstaande) ouders ontmoet. De toegang is gratis, je betaalt alleen € 0,50 voor koffie, thee. De kinderen kunnen vrij en veilig spelen.

Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, er is een lactatiekundige van kraamzrog Naviva aanwezig. Heb je vragen over opvoeden of je rol als ouder? er is altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven, Jet van het consultatiebureau of Arianne van het Loesloket en Femmy de gastvrouw heeft ook veel ervaringen als moeder en als kinderverpleegkundige. Ook organiseren we regelmatig themaochtenden over een interessant onderwerp.

Thema Bewust ontspannen
Door Simone Busscher; Kinderocach en ouderbegeleider in Tubbergen. Zie voor informatie https://www.facebook.com/Ontspannen-met-massage-klank-olie-100676033723920/

Tijd en ruimte nemen om bewust te ontspannen is belangrijk. Maar hoe doe je dat in de hectiek van alle dag? Je bent vrouw, moeder, partner, vriendin, werknemer, mantelzorger, buurvrouw…..er is altijd wel iets te doen. En voor je het weet is je agenda gevuld, waarbij er onvoldoende ruimte is voor JOU. Quality-time voor jou is van essentieel belang. In het Mammacafé op woensdag 9 mei 2018 neemt Simone Busscher je kort mee in de werking van het brein en het effect van hormonen. Je ontdekt hoe belangrijk het is om jezelf dit ontspanmoment te gunnen.
Én….je gaat een heerlijk ontspanmoment ervaren met klankschalen.

Waar:
Speellokaal van de OBS de Blokstoeke 
Oranjestraat 2b in Westerhaar 
Van 10.30 - 12.00 uurWesterhaar:

Informatie

Zie voor meer informatie onze facebookpagina https://www.facebook.com/MammacafeTwenterand?ref=hl

 

Terug naar boven