01 feb Kinderclub PIEP, zei de Muis.

Maandag 1 februari starten wij, Avedan, samen met Impluz de training Piep zei de Muis. Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar.

Het is een club voor kinderen van 4 t/m 7 jaar die extra steun nodig hebben, omdat ze thuis en in hun directe omgeving veel meemaken op het gebied van spanning en stress. Bij de club hebben kinderen plezier, gaan ze samen knutselen en hebben ze iets helemaal voor zichzelf. Ook leren de kinderen spelenderwijs hun thuissituatie een plekje te geven.

PIEP zei de muis is voor kinderen die in hun gezin (langdurig) stress en spanningen ervaren door bijvoorbeeld (oog- en oorgetuige te zijn van) Huiselijk Geweld en (V)echtscheidingen. De cursus wil ervoor zorgen dat kinderen meer zelfvertrouwen ontwikkelen, het positieve zelfbeeld wordt versterkt en kennis opdoen over wat er gebeurt thuis en hoe dit beter te begrijpen. Tevens kan de groep aangevuld worden met kinderen uit dezelfde leeftijdsgroep die ouders hebben met psychiatrische problematiek, een broer of zus hebben die door de een beperking erg veel aandacht van het gezin inneemt of andere redenen die zorgen voor veel spanningen in het gezin. Er zijn geen kosten aan verbonden en kinderen uit de hele regio Twente kunnen meedoen.

  • Locatie: basisschool de Wereldboom, Bosrand 6, Almelo
  • Frequentie: 14 kinderbijeenkomsten van 1,5 uur en 5 ouderbijeenkomsten van 1,5 uur
  • Tijd: maandag van 15.30-17.00 uur
  • Aantal deelnemers: maximaal 10
  • Aanmelden: Stuur een mail of via het algemene telefoonnummer 088-0403800
Terug naar boven