05 okt Film Mind my MInd

Mind My Mind is een treffende, ontroerende en optimistische verbeelding van een leven met autisme. In een prachtige handgetekende animatie geeft regisseur Floor Adams op een originele manier een inkijk in deze, ook voor niet-autisten regelmatig herkenbare, wereld.

Chris, een jonge man met autisme, probeert in het dagelijkse leven zijn obsessie voor modelvliegtuigjes te verhullen. Hans, het mannetje in zijn hoofd, helpt hem daarbij. Hij schrijft de scripts voor allerlei alledaagse situaties en ontmoetingen. Op een feestje ontmoet hij Gwen, een zoöloog, die hem uitnodigt haar favoriete kameleon te komen bekijken. Chris vindt haar leuk en moedig volgt hij het flirt-script van Hans...

De film maakt een ware zegetocht langs de filmfestivals en is favoriet bij publiek en pers. Mind My Mind won inmiddels meerdere prijzen en is opgenomen op de shortlist voor de Oscars in de categorie Korte Animatiefilm.

Bekijk de trailer...

Wanneer en waar:
De film Mind my Mind wordt getoond op dinsdag 5 oktober bij Activiteitencentrum Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat 2 in Vroomshoop.

Speeltijden zijn 19.00 - 19.30 uur en 20.00 - 20.30 uur.
In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM mogen er maximaal 80 mensen in de zaal.

Na de lezing is er een markt met diverse organisaties op het gebied van autisme. Deze kunt u vrij bezoeken.  

Aanmelden:

Aanmelden via Arianne Bronsvoort van het Loes loket.
Stuur daarvoor een e-mail naar abronsvoort@zorgsaamtwenterand.nl.

Geef in de e-mail aan:
* met hoeveel personen u wilt komen en
* naar welke speeltijd uw wilt komen.

De film is mogelijk gemaakt door een samenwerking van ZorgSaam Twenterand / Loesloket ; Evenmens en MEE Ijsseloevers en is georganiseerd in het kader van de Week van de Opvoeding.

Terug naar boven